Lichtadvies

Er bestaat geen standaardformule voor het ideale lichtplan. Elk lichtplan is afhankelijk van de situatie, de doelstellingen en de mogelijkheden. Er zijn verschillende situaties waarbij een lichtplan uitkomst biedt. Denkt aan nieuwbouw, een ingrijpende verbouwing of restylen van uw bedrijf.

Uw lichtplan presenteren wij aan u door schets- en autocadtekening vergezeld met een armaturenpresentatie. Daarnaast maken wij gebruik van het lichtberekening programma dialux waardoor u al in het adviesstadium een realistisch zicht krijgt op het eindresultaat. In dit programma bootsen wij lichtsituatie na en berekenen wij nauwkeurig het vereiste lichtniveau. Uiteraard besteden we hierbij ook de nodige aandacht aan het kostenplaatje en het energieverbruik.

Erasmushiem Leeuwarden (1)Erasmushiem Leeuwarden (3)Erasmushiem Leeuwarden (5)Erasmushiem Leeuwarden (3)Erasmushiem Leeuwarden (4)Terrein voormalig DSM hoofdkantoor (1) Terrein voormalig DSM hoofdkantoor (2) Terrein voormalig DSM hoofdkantoor (3)

Tennisvelden IJTC (7)Tennisvelden IJTC (6)Tennisvelden IJTC (5)Tennisvelden IJTC (4)Tennisvelden IJTC (2)Tennisvelden IJTC (3)Tennisvelden IJTC (1)

Slideshow Image 1