Retro-fit LED

LED technologie

Door de grote mogelijkheden van de nieuwe LED technologie, is het nu zeer lonend om reeds bestaande verlichtingsarmaturen om te bouwen naar een zeer energiezuinige versie. Door aanpassingen aan de huidige verlichting zijn vaak energiebesparingen mogelijk van zelfs meer dan 80%. Dit vanzelfsprekend tegen een gelijke lichtopbrengst. Bijkomend voordeel van het investeren in energiebesparende technieken is dat dit door de overheid wordt gestimuleerd in de vorm van een interessante fiscale regeling. De zgn. Energie Investeringsaftrek (EIA). Voor meer informatie over de EIA verzoeken wij u de website van agentschap.nl te bezoeken.

Retro-fit LED lampen.

Waarom LED verlichting?

U wilt veel energie besparen op uw verlichting en tevens een lange, betrouwbare levensduur? Dan zijn LED lampen ter vervanging van uw halogeen- of gloeilampen de beste keuze! De Retro-fit LED lampen kunnen 1 op 1 de reeds bestaande lichtbronnen vervangen. Simpel weg de oude lamp eruit en de nieuwe erin. Voor bijna iedere fitting is een Retro-fit lamp beschikbaar.

Keuzehulp voor de juiste verlichting

    • Gloeilampvervangers (Dikke fitting, 230V) en E14 (dunne fitting, 230V)
    • 12V halogeen vervangers (GU5.3 /MR16 (12V) en G4/ MR11 (12V)
    • 230V halogeen vervangers (GU10 (230V)
    • 230V PAR vervangers (AR111 / G5.3 (12V)

LED gloeilampvervangers

Gloeilampvervangers zijn LED lampen E27 (dikke fitting) of E14 (dunne fitting) die u eenvoudig in uw huidige fitting draait. Hierdoor bespaart u al snel veel energie. Wanneer u voor een gloeilampvervanger kiest, let u dan vooral op het aangegeven te vervangen wattage. Zo bent u er zeker van dat u altijd dezelfde hoeveelheid licht houdt. U bespaart gemiddeld 80% energie door een gloeilampen te vervangen door een LED lamp.

12V halogeenvervangers

Heeft u momenteel 12V halogeenlampen in gebruik en wilt u tot maar liefst 80% energie besparen? Kies dan voor de LEDSpot LV (laagvolt). Deze 12V halogeenvervangers besparen u niet alleen veel energie maar gaan ook tot 22 keer langer mee dan een halogeenlamp, dat betekent dus bijna nooit meer vervangen! Zo houdt u niet alleen uw energiekosten laag, maar heeft u ook geen vervangingskosten meer! Bovendien…deze 12V halogeenvervangers zijn verkrijgbaar in koele en warme kleuren!

230V halogeenvervangers

U heeft nu 230V halogeen in gebruik? Dan kunt u zeer eenvoudig tot 80% energie besparen door uw halogeenlampen te vervangen door  LEDSpots MV. Het enige wat u hoeft te doen is uw huidige 230V halogeenlampen eruit te draaien/klikken en de LED lamp te plaatsen. U bespaart direct tot 80% energie en hoeft ze voorlopig niet meer te vervangen, ze gaan namelijk tot 45.000 uur mee!

230V LED PAR lampen

Waarschijnlijk gebruikt u momenteel PAR lampen met halogeen of gloeilamptechniek in uw winkel. Deze verbruiken vaak 50W tot soms wel 150W. U kunt uw energieverbruik van uw verlichting nu sterk terugdringen door te kiezen voor 230V LED PAR lampen van.  Deze nieuwe PAR LED verlichting maakt gebruik van de nieuwste LED technieken waardoor prettige kleuren, lange levensduur en een laag energieverbruik gegarandeerd zijn!

Kwaliteitverlichting!

LED lichtbronnen doen wat ze beloven. De opgegeven levensduur is getest.  Bij normaal gebruik hoeft u dan ook niet bang te zijn voor een kortere levensduur dan opgegeven.

Goedkoop!

LED lichtbronnen zijn niet alleen van zeer hoge kwaliteit het zijn tevens goedkope lampen. Zeker als u doorrekent wat uw kosten zijn over de levensduur van de lamp (cost of ownership) blijkt hoe zuinig en goedkoop uw LED lichtbronnen zijn.

Kleur van de LED lamp

In het verleden gaf LED verlichting vaak erg koel licht. Inmiddels zijn ze in verschillende kelvinwaarden te verkrijgen waardoor u een constante warme kleur mag verwachten.

Wilt u meer informatie of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn in uw organisatie neem dan contact met ons op.

Kostenbesparingsmodule

Hieronder kunt u de lichtbesparingsmodule bekijken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slideshow Image 1